2009-07-28 15:40:05• hírek • Parajdi Andrea

Hétvégi programajánló

Motorostalálkozó és vizes póló verseny

A szatmárnémeti Viking Moto Club július 30 és augusztus 1 között ötödik alkalommal szervezi meg a Viking Moto Partyt, amelynek ezúttal is a Szatmár megyei Mezőpetri ad otthont.

A már amúgy is színes programkínálatot a Szatmár.ro is megpróbálja felturbózni, egy kis pikáns hangulatú - de szigorúan a jó ízlés határain belül zajló - vizes póló- és popó versennyel, amelyre augusztus elsején 18 órától kerülsor. Lányok tehát figyelem, itt a lehetőség, hogy ujjaitok köré csavarjatok több száz motorrajongót, úgy hogy közben mindenkinek csak annyit szabad látnia, amennyit ti magatok megengedtek.

A motoros találkozón fellép az Edda, a szatmárnémeti The Underskies, a petri Matador, a kolozsvári Truper, a szebeni Betrayer, a magyarországi Blues Company, Rokker Zsolti és az AB-CD együttesek is. Természetesen a palettáról nem hiányozhatnak a sztriptíztáncos lányok sem. A Viking Moto Club ezúttal is minden érdeklődőt szeretettel vár. Részletes program itt.


A szatmárnémeti Viking Moto Club július 30 és augusztus 1 között ötödik alkalommal szervezi meg a Viking Moto Partyt,
A szatmárnémeti Viking Moto Club július 30 és augusztus 1 között ötödik alkalommal szervezi meg a Viking Moto Partyt


Szórakozóhelyek ajánlatai:

A MusiC'at Pubban pénteken és szombaton is Jánosi Csaba a házigazda, a fergeteges hangulat tehát ezúttal is garantált.

A Nagykárolyi Joy Summer Fesztivál keretében július 31-én, pénteken Somló Tamás koncertezik a károlyi strand területén. Szombaton pedig Beach Partyt tartanak, ahol a legjobb disco zenék szólnak.

Strandröplabda és bulis estek

Július 27-én kezdődött és augusztus elsejéig tart Szatmárnémetiben a két selejtezőből álló Országos Strandröplabda Bajnokság női kvalifikációja. A hat napos sportesemény változatos program-összeállítással készül, amely éjszakába nyúlóan mindenkinek kínál majd kikapcsolódási lehetőséget.

Július 28-tól kezdődően, a meccsek után minden este hangulatos buli várja az érdeklődőket a Beach Sport területén, lesz olasz, magyar és román tradíciós est, illetve július 31-én, pénteken retro, majd szombaton egy fergeteges Copa Cabana party.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: